De magie van slimme LED filament lampen: Wat je moet weten

De magie van slimme LED filament lampen: Wat je moet weten

Wat is een slimme LED filament lamp?

Ben je bekend met de term slimme LED filament lamp? Deze slimme lampen, ook wel bekend als LED gloeilampen, zijn een moderne twist op de traditionele gloeilamp. Ze combineren de nostalgische uitstraling van een gloeilamp met de energie-efficiëntie van LED technologie en de gemakken van slimme technologie.

Hoe werkt een slimme LED filament Lamp?

Net als een traditionele gloeilamp, geeft een LED filament lamp licht via een gloeidraad. Het verschil? In plaats van de hele gloeidraad, zijn het kleine LED's op de draad die oplichten. Dit resulteert in een prachtig, warm licht dat erg lijkt op dat van een ouderwetse gloeilamp. En het beste? Je kunt deze lampen bedienen en instellen via een app op je smartphone!

Voordelen van slimme LED filament lampen

Slimme LED filament lampen zijn niet alleen mooi, maar ook enorm praktisch. Ze zijn tot wel 10x zuiniger dan traditionele gloeilampen en hebben een langere levensduur. Ze geven direct en constant licht, zonder opstarttijd. Bovendien geven ze een warm licht en hebben ze een brede lichthoek, waardoor ze een ruimte prachtig kunnen verlichten. En met de slimme functies kun je ze op afstand bedienen, dimmen en zelfs op tijd instellen.

Slim dimmen van LED filament lampen

Wil je de sfeer in je kamer aanpassen? Al onzel slimme LED filament lampen zijn dimbaar via de app. Zo kun je op elk moment van de dag de perfecte sfeer creëren, zelfs als je niet thuis bent.

Slimme LED filament lampen in verschillende maten

Van klein tot XXL, slimme LED filament lampen zijn er in allerlei maten. Bovendien zijn er verschillende designs beschikbaar, van eenvoudig tot sierlijk. Er is dus altijd een slimme LED filament lamp die bij jouw interieur past.

Waarom kiezen voor Marmitek's slimme LED filament lampen?

Bij Marmitek hebben we een breed assortiment aan slimme LED filament lampen. Onze lampen combineren kwaliteit, duurzaamheid, design en slimme technologie. Of je nu op zoek bent naar een klein slimme LED filament lamp of een XXL lamp, bij Marmitek vind je wat je zoekt.

Onze slimme filament lampen:

  • Wifi 2.4 GHz
  • Geen gateway nodig
  • 1 app
  • Spraakbesturing
  • Dimbaar via app
  • Tijdschakelaar in app

Conclusie

Slimme LED filament lampen zijn een prachtige, energie-efficiënte oplossing voor iedereen die houdt van de uitstraling van traditionele gloeilampen én de gemakken van slimme technologie. Wil je meer weten of ben je benieuwd naar ons assortiment? Bekijk al onze slimme LED filament lampen hier.

 

Glow MI - Filament lamp - E27 - Bediening via app

€ 4,99
€ 22,49 € 4,99
Bekijk product

Glow LI - Filament lamp - E27 - Bediening via app

€ 5,99
€ 24,99 € 5,99
Bekijk product

Glow XLI - Filament lamp - E27 - Bediening via app

€ 5,99
€ 24,99 € 5,99
Bekijk product

Glow XXLI - Filament lamp - E27 - Bediening via app

€ 6,99
€ 29,99 € 6,99
Bekijk product

 

Terug naar blogs