Jouw subwoofer draadloos maken?

Jouw subwoofer draadloos maken?

2 minuten leestijd

Heb je een subwoofer en wil je deze draadloos maken? Dan is er een perfecte oplossing: de Subwoofer Anywhere 640.

Deze draadloze audiotransmissieset maakt het mogelijk om je subwoofer draadloos te verbinden met een versterker, av-receiver of hifi-installatie.

De set bestaat uit een zender en ontvanger die je draadloos met elkaar verbindt. Een subwoofer plaats je op ze manier overal in jouw woonkamer. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat je over onnodige kabels struikelt.

Plaats een subwoofer waar je maar wilt

Er zijn veel verschillende subwoofers op de markt. Het is moeilijk aan te geven waar een bepaalde subwoofer het best tot zijn recht komt.  De goedkopere varianten worden meestal in een hoek geplaatst. De duurdere varianten klinken vaak beter als ze meer ruimte hebben. Feit is dat je altijd eerst goed moet nagaan waar een subwoofer in jouw woonkamer het best tot zijn recht komt.

Nog belangrijker misschien, is je persoonlijke voorkeur en de fysieke mogelijkheden in je woonkamer. Wanneer je de Subwoofer Anywhere 640 gebruikt is een voorkeurslocatie heel eenvoudig vast te stellen. Omdat de subwoofer draadloos wordt aangesloten, bepaal je eenvoudig en snel de beste locatie. Je hoeft geen lange audiokabels aan te schaffen en het is makkelijker om de subwoofer, indien gewenst, te verplaatsen.

Geen audiokabels op de vloer

De Subwoofer Anywhere 640 maakt een draadloze verbinding met een versterker. Dit betekent dat je geen lange audiokabels over de vloer naar versterker, av-receiver of hifi-systeem hoeft te leggen. Dit is natuurlijk veel veiliger en mooier. Je hoeft alleen je subwoofer, ontvanger en zender van stroom te voorzien.

Hoe werkt het?

De Subwoofer Anywhere 640 is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. Deze draadloze subwoofer set/kit bestaat uit een zender en een ontvanger. Sluit de zender aan op je versterker en de ontvanger op je subwoofer.

Voorzie beide van stroom en dan wordt het geluid automatisch draadloos verzonden. De gebruikte digitale audiotechnologie zorgt voor een ongehinderde geluidsoverdracht en de vergulde aansluitingen voor de best mogelijke verbinding. Deze set werkt met elk merk actieve subwoofer met een LINE LEVEL of LFE ingang.

Voordelen van het draadloos maken van jouw subwoofer

+  Je hoeft geen lange audiokabels te kopen.

+  Audiokabels hoeven niet te worden weggewerkt.

+  Bepaal snel de beste plaats voor de subwoofer.

+  Plaats een subwoofer waar je maar wilt in een kamer.

+  Geen gevaar voor struikelen over audiokabels.

+  Je woonkamer ziet er opgeruimd en netjes uit.

Verlos je zelf vandaag nog van die irritante audiokabel en plaats je subwoofer daar waar jij wilt.




Bekijk ook onze andere draadloze audio-oplossingen:

Subwoofer Anywhere 640 - Wireless audio transmitter en receiver voor subwoofer

€ 99,99
€ 0,00 € 99,99
Bekijk product

Surround Anywhere 221 - Wireless speakers connection

€ 149,99
€ 0,00 € 149,99
Bekijk product

Waarom kiezen voor Marmitek?

Al onze producten zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij en onze klanten aan onze producten stellen. Wij bieden al 25 jaar de beste oplossingen voor beeld- en geluidsoverdracht tegen een betaalbare prijs. Wij maken producten toegankelijk voor iedereen; al onze producten zijn plug & play.

Bovendien staan wij altijd klaar om jou te helpen met het vinden van de juiste oplossing voor jouw situatie.

Marmitek. Stay connected.




Terug naar blogs